Αποστολή - Πληρωμή

Τρόποι αποστολής


α)  Για παραγγελίες έως 10kg η αποστολή γίνεται με τα ACS Courier,αφορά δέματα μικρού όγκου ή βάρους και η παράδοση γίνεται στην έδρα σας πανελλαδικά σε 1-3 ημέρες,αφού πρώτα έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας από την βιοτεχνία μας.Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τον χρόνο παράδοσης.


β)   Για παραγγελίες άνω των 10kg η αποστολή των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία της επιλογής μας,η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους σε σας. 


Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για συνολικές αγορές μέχρι 100€ είναι 5€, ενώ για μεγαλύτερα ποσά είναι δωρεάν!


Τρόποι πληρωμής


Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank.


Κατάθεση σε Τράπεζα

ALPHA BANK

IBAN: GR07 0140 4270 4270 0200 2000 030

EUROBANK 

IBAN: GR8502602570000240200946626

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Α.Πετρίδης - Θ.Θέος
Επιστροφές
Για την αλλαγή κάποιου προϊόντος η χρέωση είναι στα πέντε ευρώ, με βασική προϋπόθεση να το παραλάβουμε όπως το παραδώσαμε , χωρίς να είναι φορεμένο, με το κουτί και την απόδειξη αγοράς του.
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η χρέωση επιστροφής και η επαναποστολη είναι δική μας.
Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης θέλει τα χρήματα του πίσω, πληρώνει αυτός το κόστος επιστροφής του προϊόντος και αφού το παραλάβουμε και ελέγθει θα καταθέσουμε το αντίτιμο της αξίας του σε όποια τράπεζα θέλει (χωρίς τα πέντε ευρώ των εξόδων αποστολής).
Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.