Εταιρία - Ιστορικό

Η βιοτεχνία φωτιστικών Πετρίδης-Θέος από το 1975 στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά στον χώρο του φωτισμού. Με εγγύηση την μακρόχρονη πείρα και την προηγμένη τεχνογνωσία μας, δημιουργούμε με αγάπη και μεράκι μοναδικά προϊόντα που ενσωματώνουν τις αξίες της υψηλής αισθητικής και του πρωτοποριακού design. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε στους πελάτες μας φωτιστικά, σύμφωνα με τα υψηλότερα standard ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.


Φωτιστικά μοναδικά που εγγυώνται τη μετατροπή του σπιτιού σας σε έναν πολυτελή χώρο με μοναδικά μοντέρνα ή κλασικά φωτιστικά που αποπνέουν άνεση και στυλ.Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε σε ένα από τα καταστήματα μας, εκεί κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμος να σας εξυπηρετήσει άμεσα δίνοντας σας μοναδικές προτάσεις φωτισμού.


Στο linea-lighting.gr θα συναντήσετε ιδέες και λύσεις για το φωτισμό του χώρου σας με μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα ή κλασικά φωτιστικά σαλονιού,φωτιστικά τραπεζαρίας,για την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα,φωτιστικά δωματίου και εξωτερικού χώρου φωτιστικά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.Με εκτίμηση,

Linea-lighting.gr

Α.ΠΕΤΡΙΔΗΣ-Θ.ΘΕΟΣ ΟΕ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΓΡΙΑΝΩΝ 13 Τ.Κ.54453

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΦΜ: 092347720

ΔΟΥ: ΣΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Γ.Ε.ΜΗ: 038215905000